Een maand lang cadeaus voor jou als trouwe klant
unlimited zomer voor jou

Omdat we blij met je zijn!

We waarderen onze trouwe klanten, daarom trakteren we je op een extra leuke zomer! De hele maand augustus ontvang je elke week een cadeautje in je inbox. Je hoeft er niets voor te doen en er zijn geen kosten aan verbonden. Gewoon: van ons, voor jou!

prijzen-teaser

Zo werkt het

lees je mail

Houd je inbox in de gaten

Je ontvangt alle cadeaus via e-mail.

unieke code

Activeer de unieke code

Elk cadeau heeft een eigen code.

cadeautje

Veel plezier!

Geniet van jouw eindeloze zomer!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Heb je je uiterlijk 2 september 2019 aangemeld om alle cadeaus in je mail te ontvangen? Dan komt de mail binnenkort jouw kant op. Veel plezier met jouw Unlimited zomer!

Veelgestelde vragen

 • Waarom doet T-Mobile de Unlimited Zomer Voor Jou campagne?

  We zijn blij met onze klanten en willen dit graag laten merken. En op welke manier kan dat nou beter dan met cadeaus?! Wij willen met leuke cadeaus onze klanten een unlimited zomer gevoel geven met tijd voor leuke ontspannende activiteiten.

 • Wat houden de cadeaus in?

  Wat de cadeaus precies inhouden, dat ontdek je in de cadeaumails! We werken voor de cadeaus samen met verschillende leuke partners. Samen met hen bieden wij cadeaus aan met een leuk zomerthema.

 • Hoe vaak krijg ik een cadeau?

  We sturen je in augustus elke week een mail met een nieuw cadeautje. Je krijgt dus in totaal 4 cadeaus van ons!

 • Hoe ontvang en activeer ik de cadeau’s?

  Elk cadeau wordt per mail verstuurd. In de cadeaumail zit een unieke code en een link naar de verzilverpagina van onze partner waar je je cadeau kunt activeren. Heb je geen cadeaumails ontvangen? Vul dan het bovenstaande formulier in. Dan krijg je alle cadeaus begin september in één keer, na afloop van de campagne.

 • Ik heb geen mail ontvangen. Kan ik wel Unlimited Zomer Voor Jou cadeau’s ontvangen?

  Unlimited Zomer Voor Jou is voor alle mobiele T-Mobile klanten. Heb je geen mail ontvangen en zijn jouw unieke cadeaucodes niet zichtbaar op deze pagina? Dat kan als je bijvoorbeeld hebt aangegeven geen nieuwsbrieven van ons te willen ontvangen. Wil je toch meedoen aan deze actie? Vul dan uiterlijk 2 september het formulier in op deze pagina. Begin september sturen we alle klanten die zich hier hebben aangemeld een mail met alle cadeaus erin. Zo weet je zeker dat je geen cadeaus misloopt!

 • Tot wanneer kan ik gebruikmaken van mijn cadeaus?

  Je kunt je cadeaus via de unieke code activeren tot 15 oktober 2019. Na het activeren loopt je cadeau door tot de aangeven periode en stopt daarna automatisch.

 • Als ik de cadeau vouchers gebruik, zit ik dan ergens aan vast?

  Nee, de cadeaus zijn geheel vrijblijvend en lopen vanzelf af. Vind je de cadeaus erg leuk, dan kun je er natuurlijk wel voor kiezen om zelf een abonnement bij de partner partijen te nemen.

 • Kan ik de cadeaus aan iemand anders geven?

  Ja dat kan! We hopen natuurlijk dat je de cadeaus zelf ook leuk vindt, maar denk je dat je er beter iemand anders blij mee kan maken, dan stuur je de mail gewoon door. Je hebt namelijk geen T-Mobile abonnement nodig om gebruik te maken van de cadeaus.

 • Het activeren van mijn voucher code werkt niet, wat nu?

  Het beste kun je direct contact opnemen met de klantenservice van onze cadeau partners. Geef door dat het gaat om T-Mobile zomeractie en geef je unieke voucher code. Dan kan er direct gekeken worden waarom de vouchercode niet werkt en je snel verder helpen.