T-Mobile Vriendenkorting

€ 25,- factuurkorting voor jou én je vriend

Per 29 januari 2018 bieden wij T-Mobile Vriendenkorting niet meer aan. Aanvragen die tot en met 28 januari zijn ingediend, behandelen we nog wel. Wees dus niet te laat met het indienen van je aanvraag.

Regelmatig horen wij van onze klanten dat ze zo tevreden zijn over T-Mobile dat ze ons aanbevelen bij vrienden en bekenden. We vinden dat natuurlijk heel leuk om te horen. En om dat aanbevelen nog leuker voor jou te maken is er nu T-Mobile Vriendenkorting.

Met T-Mobile Vriendenkorting ontvang jij voor iedere vriend die je aanbrengt eenmalig € 25,- korting op je T-Mobile factuur. En niet alleen jij, ook de vriend of vriendin die je aanbrengt ontvangt deze factuurkorting. Zo profiteren jullie allebei en is het voor jullie beiden leuk om bij ons klant te zijn.

€ 25,00 factuurkorting voor jou én voor je vriend

Zo regel je de T-Mobile Vriendenkorting

1. Zorg dat je vriend een nieuw T-Mobile abonnement afsluit

Je vriend(in) sluit een nieuw 1- of 2-jarig abonnement (met toestel of Sim Only) af. Dit kan telefonisch (0800 7123), via www.t-mobile.nl/shop, bij een T-Mobile Shop of een ander verkooppunt.

2. Meld je vriend(in) aan

Heb jij ook een abonnement? Dan meld jij jullie beiden aan via www.t-mobile.nl/my/vriendenkorting. Dit kan tot uiterlijk 4 weken nadat het contract van je vriend(in) is geactiveerd.  Neemt je vriend(in) het mobiele nummer van de vorige provider mee (nummerportering)? Zorg dan dat je zowel het tijdelijke als het mee te nemen nummer beschikbaar hebt. Zodra je de gegevens hebt doorgestuurd, controleren wij je aanvraag en ontvang je binnen 2 uur van ons een bevestigingsmail. Check hier de spelregels.

3. Ontvang allebei de T-Mobile Vriendenkorting

Wanneer wij in onze systemen zien dat je vriend(in) klant is geworden en het nieuwe abonnement is geactiveerd, ontvangen jullie beiden automatisch € 25,- korting op de eerstvolgende factuur. Is je factuur lager dan de korting die je krijgt? Dan betaal je die maand € 0 ,- en schuift het restant van de korting door naar je volgende factuur. Je kunt maximaal 5 keer Vriendenkorting krijgen.

Per 29 januari 2018 bieden wij T-Mobile Vriendenkorting niet meer aan. Aanvragen die tot en met 28 januari zijn ingediend, behandelen we nog wel. Wees dus niet te laat met het indienen van je aanvraag.

Ontvang € 25,- korting