T-Mobile en War Child

Samen halen we de oorlog uit een kind

Na 12 jaar is de intensieve samenwerking tussen T-Mobile en War Child gestopt. Wij willen hierbij al onze klanten bedanken voor het steunen van War Child. Tjipke Bergsma, directeur van War Child: “Ik kijk met ontzettend veel trots en plezier terug op het partnership met T-Mobile." Wil je War Child nog steeds helpen? Word dan Friend van War Child

War Child helpt oorlogskinderen hun vervelende herinneringen te verwerken. Dit doet War Child door het bieden van onderwijs, geestelijke hulpverlening en het maken van een veilige omgeving. We zijn ruim 12 jaar hoofdsponsor van War Child geweest. T-Mobile overhandigde een cheque met het overweldigende bedrag van ruim 96.000 euro aan directeur Tjipke Bergsma. Een extra donatie dankzij de klanten van T-Mobile via het T-Mobile Extra spaarprogramma. Met deze bijdrage is het bijzondere partnership feestelijk afgerond.

War Child
T-Mobile steunt nu Stichting Jarige Job. Veel kinderen groeien op in armoede. Help jij mee deze kinderen een fijne verjaardag te geven?