T-Mobile Shop Almelo

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Almelo.
T-Mobile Shop Almelo
Grotestraat 70
7607 CS Almelo
Vandaag open van 10:00 tot 21:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Almelo!

Heb je vragen over mobiele producten en diensten? Heb je advies nodig op het gebied van zakelijke en particuliere abonnementen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij voorzien je van eerlijk advies dat exact bij jouw wensen en behoeften aansluit. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij T-Mobile Almelo!

Heb je interesse in de producten en diensten van T-Mobile? Dan is T-Mobile Shop Almelo de geschikte winkel voor jou. Almelo kent meerdere parkeergelegenheden, waarvan de Havenpassage het dichtst bij onze winkel is.
Kom je ons bezoeken? Vergeet dan niet je legitimatiebewijs mee te nemen, zodat wij je naar uiterste tevredenheid kunnen helpen.

De medewerkers van T-Mobile Almelo zien je graag komen. En onder het genot van koffie of thee bespreken wij je wensen en behoeften aan de Grotestraat 70. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Almelo