T-Mobile Shop Almere Traverse

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Almere Traverse.
T-Mobile Shop Almere Traverse
Traverse 3
1315 TJ Almere
Vandaag open van 12:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

T-Mobile Shops

Welkom bij T-Mobile Shop Almere Traverse!

In onze gezellige T-Shop helpen wij je op een duidelijke manier, zodat je precies vindt wat bij jou past.

Net als de stad Almere, zijn wij constant in ontwikkeling. Zo zijn wij klaar voor de toekomst. En wij delen deze kennis natuurlijk graag met je, zodat jij televisie kunt kijken op je smartphone, muziek kunt luisteren en delen, én je altijd in contact staat met je vrienden en familie. Dit allemaal op het als best geteste netwerk van Nederland.
Ook als zakelijke klant kun je terecht bij Almere Traverse. Onze deskundige medewerkers kijken samen met jou naar de kansen om jouw business te verbeteren.

T-Mobile Shop Almere Traverse is gelegen in het moderne winkelcentrum Citymall Almere. Dit winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo ligt de Schippergarage op slechts 50 meter afstand van de T-Shop.

Het team van Almere Stationsstraat staat 7 dagen per week voor je klaar. We kunnen niet wachten jou te mogen verwelkomen!

Groeten,
Tibor & Team T-Shop Traverse