T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Alphen ad Rijn

Welkom bij T-Mobile Shop Alphen aan den Rijn!

Onze mooie winkel is gelegen in het stadcentrum van Alphen aan den Rijn. Je vindt ons in de winkelstraat, even over de Alphense brug op de van Mandersloostraat, ook wel bekend als de Alphense winkelstraat. Je bent van harte welkom!

Onze medewerkers maken samen met jou een analyse van je maandelijkse verbruik, zodat jouw abonnement een mooie weerspiegeling wordt van je daadwerkelijke behoefte. Wij staan altijd voor je klaar om je ook in de toekomst weer te helpen met een telefoon of tablet, of gewoon een Sim Only abonnement. Bijvoorbeeld met een 4G internetbundel, waarmee je met het best geteste netwerk op hoge snelheid muziek of video’s kunt streamen.
T-Mobile Shop Alphen aan den Rijn biedt ook op zakelijk niveau maatwerk. Wij zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op zakelijk gebied. Wij zijn er voor de ZZP’er maar ook voor de MKB’er. Wij bieden advies dat is samengesteld op maat.

Met vriendelijke groeten en tot snel,
Team T-Shop Alphen aan den Rijn

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Van Mandersloostraat 2,
    2406 CD Alphen ad Rijn
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Tip!

Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Dan is het makkelijker je bestelling bij een T-Mobile Shop naar keuze af te laten leveren. Zodra je een bestelling geplaatst hebt, streven wij ernaar om je binnen 24 uur te bellen met het bericht dat je bestelling klaar ligt. Vanaf dat moment kun je op elk moment, tijdens de openingstijden van de winkel, jouw toestel op komen halen zonder extra kosten. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Alphen ad Rijn.