T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amersfoort

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Utrechtsestraat 41,
    3811 LA Amersfoort
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 12:00 tot 17:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Amersfoort!

Wij zijn een enthousiast team van service- en verkoopadviseurs bestaande uit 5 heren en 2 dames.

Je kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies over je mobiele telefoon of tablet abonnement, zowel zakelijk als particulier. Samen met jou bekijken we wat je belangrijk vindt in jouw nieuwe smartphone of tablet. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een mobiele telefoon voor je is en wij denken graag met je mee. Ook voor service kun je bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld vragen over overstappen van een andere provider, over ons netwerk of over reparaties? We helpen je graag!
En we hebben een groot assortiment aan accessoires. Zoek je bijvoorbeeld een smartwatch, of een gave speaker? Of wil je een screenprotector voor jouw smartphone aanschaffen? Wij plakken deze direct voor je op.

De ultieme balans tussen service en goed advies: dat is waar wij in T-Mobile Shop Amersfoort voor gaan!

Je vindt onze winkel midden in het centrum van Amersfoort. Zodra je de Utrechtsestraat in loopt, komt de magenta gloed van onze shop je tegemoet! Onze winkel ligt op 10 minuten loopafstand van het centraal station en rondom het centrum is voldoende parkeergelegenheid.
 
Ons team staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Ook op de eerste en laatste zondag van de maand zijn wij geopend.
 
Hopelijk tot snel in onze mooie shop!

Met vriendelijke groet,
Vince & Team T-Shop Amersfoort

Afbeelding van T-Mobile Shop Amersfoort.