T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Beethovenstraat

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Beethovenstraat!

Onze winkel is gelegen in een van de mooiste winkelstraten van Nederland en dat straalt zij ook uit. Het straatbeeld wordt vertegenwoordigd in onze vernieuwde winkel, die in juni 2016 opnieuw haar deuren heeft geopend. Hoewel wij al meerdere jaren onderdeel zijn van de grote verscheidenheid aan winkels in buurt, wekt onze winkel daarom een nieuwe en jonge indruk.

Het warme interieur, de heerlijke stoelen en de geur van verse koffie nodigen je uit om binnen te stappen voor alle zaken rondom jouw mobiele verbinding. Of het nu gaat om jouw tablet of jouw mobiele telefoon, we nemen de tijd om je te leren kennen en passen ons aanbod daarop aan. Daarnaast is ons personeel altijd bereid om net even een stapje extra te doen, wanneer dat mogelijk is. Onze persoonlijke en betrokken benadering wordt gewaardeerd door zowel zakelijke als particuliere klanten, die in sommige gevallen zelfs de moeite nemen om voor onze uitstekende service een stukje om te rijden.

Ben je toe aan een nieuw abonnement voor je tablet of telefoon, of heb je een vraag of probleem? Kom dan even langs bij ons in de winkel!

We zijn perfect te bereiken met het openbaar vervoer (tram 5 of de bussen 15 en 65 van de GVB). Ook met de auto kun je ons makkelijk bereiken en betaal je slechts € 0,10 parkeerkosten voor het eerste uur. Genoeg redenen om even binnen te stappen!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Beethovenstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Beethovenstraat 57,
    1077 HN Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 12:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 19:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
12:00 - 17:00

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Beethovenstraat.