T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Kinkerstraat

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Kinkerstraat!

Onze winkel is gelegen aan de druk bezochte Kinkerstraat in Amsterdam-West. De Kinkerstraat loopt vanaf de ring richting het centrum van Amsterdam en er zijn hier veel gezellige winkels te vinden.

Met ons levendige, deskundige team streven we ernaar al je vragen met een gepaste oplossing te beantwoorden. We staan klaar om je persoonlijk te adviseren over een abonnement dat aansluit bij jouw behoefte. Of je nu op zoek bent naar een mobiele telefoon of een tablet, we adviseren je graag!
Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor al je servicevragen, en helpen we je graag met een keus uit ons uitgebreide assortiment aan accessoires.

Ook voor zakelijke klanten hebben wij scherpe aanbiedingen. En indien nodig leveren we graag maatwerk. We hebben veel ervaring met de zakelijke markt en kunnen je abonnement dusdanig samen stellen dat deze geheel naar wens is. Of het nou gaat om de keuze van het toestel of eventuele extra bundels zoals onze Europa-diensten, wij zorgen er als team voor dat je uiterst tevreden de winkel uitloopt.

De Kinkerstraat is goed te bereiken met de auto vanaf de ring van Amsterdam.  Je kunt je auto parkeren op de P&R-parkeerplaatsen rondom het centrum van Amsterdam. Hierna kun je je weg vervolgen met het uitgebreide openbaarvervoernetwerk.

Groeten,
Clint, Rens & Team T-Shop Kinkerstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Kinkerstraat 151,
    1053 DN Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 20:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Informatie T-Shop

Parkeergelegenheid
Op de grachten
Straat achter de winkel
ParkBee Overtoom

Fietsenstalling aanwezig
Ja

Toegankelijkheid shop
Deze T-Mobile shop heeft een plaat voor een scootmobiel of rolstoel bij de ingang en is drempelloos.

Betaling
In deze shop kun je alleen met pin betalen, niet contant.

Je bestelling
Een verkoopmedewerker vertelt je meer over de status van je bestelling. Kom je je bestelling ophalen in de shop? Dan staat er een lekkere kop verse koffie of thee voor je klaar!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Kinkerstraat.