T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Kinkerstraat

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Kinkerstraat!

Onze winkel is gelegen aan de druk bezochte Kinkerstraat in Amsterdam-West. De Kinkerstraat loopt vanaf de ring richting het centrum van Amsterdam en er zijn hier veel gezellige winkels te vinden.

Met ons levendige, deskundige team streven we ernaar al je vragen met een gepaste oplossing te beantwoorden. We staan klaar om je persoonlijk te adviseren over een abonnement dat aansluit bij jouw behoefte. Of je nu op zoek bent naar een mobiele telefoon of een tablet, we adviseren je graag!
Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor al je servicevragen, en helpen we je graag met een keus uit ons uitgebreide assortiment aan accessoires.

Ook voor zakelijke klanten hebben wij scherpe aanbiedingen. En indien nodig leveren we graag maatwerk. We hebben veel ervaring met de zakelijke markt en kunnen je abonnement dusdanig samen stellen dat deze geheel naar wens is. Of het nou gaat om de keuze van het toestel of eventuele extra bundels zoals onze Europa-diensten, wij zorgen er als team voor dat je uiterst tevreden de winkel uitloopt.

De Kinkerstraat is goed te bereiken met de auto vanaf de ring van Amsterdam.  Je kunt je auto parkeren op de P&R-parkeerplaatsen rondom het centrum van Amsterdam. Hierna kun je je weg vervolgen met het uitgebreide openbaarvervoernetwerk.

Groeten,
Clint, Rens & Team T-Shop Kinkerstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Kinkerstraat 151,
    1053 DN Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 20:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:30
10:00 - 18:30
10:00 - 18:30
10:00 - 20:00
10:00 - 18:30
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Kinkerstraat.