T-Mobile Shop Amsterdam Rokin

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Rokin.
T-Mobile Shop Amsterdam Rokin
Rokin 64 A
1012 KW Amsterdam
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Shop Amsterdam Rokin!

Deze T-Mobile Shop bevindt zich op het Rokin, die vanaf de Dam naar het Spui leidt. Met in de Gouden Eeuw de eerste beurs van Amsterdam, is het Rokin een straat met een rijke geschiedenis. Op dit moment maakt het Rokin deel uit van de Rode Loper van Amsterdam aangezien bezoekers vanaf het Centraal Station zo de stad in kunnen lopen.

Onze winkel is goed te bereiken met het openbaar vervoer; tram 4, 9, 14 en 16 stoppen voor de deur. En met de aankomende Noord-Zuidlijn zullen we nóg beter bereikbaar zijn. Ondanks dat onze winkel zich in het centrum van Amsterdam bevindt, ligt hij net buiten de drukte van de Kalverstraat. Het is dan ook ons doel om onze klanten in alle rust te assisteren en te zorgen dat jij met een glimlach weer de deur uitloopt.

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs die hun best doen jou zo goed mogelijk te helpen met het uitzoeken van een nieuw toestel, tablet, abonnement of accessoires en uiteraard met het beantwoorden van vragen over je huidige producten en abonnement.
Ben je een zakelijke klant of overweeg je dat te worden? Schroom niet en kom langs! Of het nou voor één of meerdere aansluitingen is, ons team kan je deskundig advies geven over de verschillende zakelijke opties.

Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen in de mooiste T-Mobile winkel in Amsterdam!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Amsterdam Rokin