T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Rokin

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Rokin 64 A,
    1012 KW Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 21:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Amsterdam Rokin!

Deze T-Mobile Shop bevindt zich op het Rokin, die vanaf de Dam naar het Spui leidt. Met in de Gouden Eeuw de eerste beurs van Amsterdam, is het Rokin een straat met een rijke geschiedenis. Op dit moment maakt het Rokin deel uit van de Rode Loper van Amsterdam aangezien bezoekers vanaf het Centraal Station zo de stad in kunnen lopen.

Onze winkel is goed te bereiken met het openbaar vervoer; tram 4, 9, 14 en 16 stoppen voor de deur. En met de aankomende Noord-Zuidlijn zullen we nóg beter bereikbaar zijn. Ondanks dat onze winkel zich in het centrum van Amsterdam bevindt, ligt hij net buiten de drukte van de Kalverstraat. Het is dan ook ons doel om onze klanten in alle rust te assisteren en te zorgen dat jij met een glimlach weer de deur uitloopt.

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs die hun best doen jou zo goed mogelijk te helpen met het uitzoeken van een nieuw toestel, tablet, abonnement of accessoires en uiteraard met het beantwoorden van vragen over je huidige producten en abonnement.
Ben je een zakelijke klant of overweeg je dat te worden? Schroom niet en kom langs! Of het nou voor één of meerdere aansluitingen is, ons team kan je deskundig advies geven over de verschillende zakelijke opties.

Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen in de mooiste T-Mobile winkel in Amsterdam!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Amsterdam Rokin

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Rokin.