T-Mobile Shop Apeldoorn

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Apeldoorn.
T-Mobile Shop Apeldoorn
Hoofdstraat 122
7311 BA Apeldoorn
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Shop Apeldoorn!

Apeldoorn is het kloppend hart van de Veluwe. Hier staan wij dagelijks voor je klaar, in onze mooie winkel op de kruising van de Hoofdstraat en Deventerstraat.

Wij geven advies over het vinden van een passend abonnement en helpen jou bij maken van de juiste keuzes tijdens je zoektocht naar een nieuwe telefoon of tablet. Daarnaast bieden wij je een groot assortiment accessoires.
Zakelijke klanten kunnen uiteraard ook terecht in onze T-Mobile Shop, want naast een uitgebreid aanbod aan zakelijke producten en diensten tref je een team van deskundige medewerkers die in staat zijn om je te helpen bij al je zakelijke vragen.

Ons doel is om je na een bezoek aan T-Mobile Shop Apeldoorn met een glimlach en een uiterst tevreden gevoel huiswaarts te laten keren.

Tot ziens!
Paul & Team T-Shop Apeldoorn