T-Mobile Shop Bergen op Zoom

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Bergen op Zoom.
T-Mobile Shop Bergen op Zoom
Wouwsestraat 48
4611 PM Bergen op Zoom
Vandaag open van 10:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Mobile Shop Bergen op Zoom!

Hallo! Namens heel team Bergen op Zoom heten wij je van harte welkom op onze pagina. Hier vind je handige informatie en tips voor je bezoek aan onze winkel.

Je kunt ons vinden in de Wouwsestraat, het hart van winkelend Bergen op Zoom.
Met een team dat bestaat uit 5 personen, staat er altijd iemand voor je klaar om je te voorzien van advies over abonnementen. Daarnaast kun je bij ons vanzelfsprekend altijd terecht met je servicevragen; over je telefoon, tablet en accessoires. Wij helpen je met het vinden van wat bij jou past. Ook als zakelijke klant ben je welkom; bij ons in de winkel kun je terecht voor advies op maat.

De Wouwsestraat in Bergen op Zoom is met zowel de auto als openbaar vervoer goed te bereiken. De winkel is gelegen op 5 minuten lopen van het treinstation. Er is volop parkeergelegenheid aan de stadsring, waardoor je altijd een plekje kunt vinden.
We hopen je snel bij ons in de winkel te mogen begroeten, zodat we ook jou met een glimlach en een passend abonnement op pad mogen sturen!

Tot snel!
Team T-Shop Bergen op Zoom