T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Ginnekenstraat 17,
    4811 JD Breda
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
12:00 - 17:00

T-Mobile Shops

Beste bezoeker!

Welkom op de pagina van de T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat.

Ons vakkundige team bestaat uit Luuk, Mandy, Rob, Yoni, Rene, Raimon, Patrick en Bauke. Wij kunnen je net zoals alle andere T-Mobile winkels helpen met vragen over bijvoorbeeld het (nieuwe) abonnement voor je telefoon of tablet, maar ook met vragen over internet en televisie voor bij je thuis.
Door de jaren ervaring van ons huidige team zijn we in staat om u naar uiterste tevredenheid te helpen en u de juiste klantbeleving te laten ervaren.

Ben je van plan om onze mooie shop te bezoeken? Dan hebben wij nog een aantal tips voor vervoer. Je kan dichtbij parkeren in de Concordiastraat. Als je liever met het openbaar vervoer gaat, raden wij je aan om de bus te pakken die stopt bij halte Centrum of Keizerstraat.

We hopen je snel te zien!

 

Persoonlijk advies in onze T-Mobile Shop

Wil je advies over welk toestel en abonnement het beste bij je past? Kom dan bij ons langs in de T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

 

Online bestellen, gratis ophalen in de winkel

Liever online bestellen en zelf bepalen waar en wanneer je jouw bestelling komt ophalen in een T-Mobile Shop naar keuze? Dit kan je aangeven tijdens het plaatsen van je bestelling in de webshop.
Nadat je bestelling is verwerkt, streven wij er naar om je binnen 24 uur te bellen om aan te geven dat je bestelling klaar ligt. Je kunt je bestelling dan ophalen op een voor jou geschikt moment.


Afbeelding van T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat.