T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat.
T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat
Ginnekenstraat 17
4811 JD Breda
Vandaag open van 12:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

T-Mobile Shops

Beste bezoeker!

Welkom op de pagina van de T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat.

Ons vakkundige team bestaat uit Luuk, Mandy, Rob, Yoni, Rene, Raimon, Patrick en Bauke. Wij kunnen je net zoals alle andere T-Mobile winkels helpen met vragen over bijvoorbeeld het (nieuwe) abonnement voor je telefoon of tablet, maar ook met vragen over internet en televisie voor bij je thuis.
Door de jaren ervaring van ons huidige team zijn we in staat om u naar uiterste tevredenheid te helpen en u de juiste klantbeleving te laten ervaren.

Ben je van plan om onze mooie shop te bezoeken? Dan hebben wij nog een aantal tips voor vervoer. Je kan dichtbij parkeren in de Concordiastraat. Als je liever met het openbaar vervoer gaat, raden wij je aan om de bus te pakken die stopt bij halte Centrum of Keizerstraat.

We hopen je snel te zien!

 

Persoonlijk advies in onze T-Mobile Shop

Wil je advies over welk toestel en abonnement het beste bij je past? Kom dan bij ons langs in de T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

 

Online bestellen, gratis ophalen in de winkel

Liever online bestellen en zelf bepalen waar en wanneer je jouw bestelling komt ophalen in een T-Mobile Shop naar keuze? Dit kan je aangeven tijdens het plaatsen van je bestelling in de webshop.
Nadat je bestelling is verwerkt, streven wij er naar om je binnen 24 uur te bellen om aan te geven dat je bestelling klaar ligt. Je kunt je bestelling dan ophalen op een voor jou geschikt moment.