T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat.
T-Mobile Shop Breda Ginnekenstraat
Ginnekenstraat 17
4811 JD Breda
Vandaag open van 10:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

T-Mobile Shops

Beste bezoeker!

Welkom op de pagina van de T-Mobile Huawei Partnerstore in Breda.
Ons vakkundige team bestaat uit manager Luuk, assistent manager Kris en shopadvisors Bas, Danielle, Marina, Vincent, Mats, Rik, Rutger en Querida. Wij kunnen je net zoals alle andere T-Mobile winkels helpen met vragen over bijvoorbeeld je (nieuwe) abonnement, telefoon of tablet.

Je zal al gauw merken dat het een echte experience is om bij ons in de winkel geholpen te worden. We heten je welkom in onze sfeervolle woonkamer, waar je vele (nieuwe) producten van Huawei kunt bekijken. Kinderen zullen zich bij ons niet snel vervelen. Die kunnen namelijk plaatsnemen op de heerlijke bank om een leuk spelletje te spelen op één van onze tablets.

Ben je van plan om onze mooie shop te bezoeken? Dan hebben wij nog een aantal tips voor vervoer. Je kan dichtbij parkeren in de Concordiastraat. Als je liever met het openbaar vervoer gaat, raden wij je aan om de bus te pakken die stopt bij halte Centrum of Keizerstraat.

We hopen je snel te zien!

Persoonlijk advies in onze T-Mobile Shop
Wil je advies over welk toestel en abonnement het beste bij je past? Kom dan bij ons langs in de T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

Online bestellen, gratis ophalen in de winkel
Liever online bestellen en zelf bepalen waar en wanneer je jouw bestelling komt ophalen in een T-Mobile Shop naar keuze? Dit kan je aangeven tijdens het plaatsen van je bestelling in de webshop. Nadat je bestelling is verwerkt, streven wij ernaar om je binnen 24 uur te bellen om aan te geven dat je bestelling klaar ligt. Waarna je deze op kunt komen halen op een voor jou geschikt moment.