T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Delft

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Jacob Gerrit straat 23,
    2611 ES Delft
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Delft!

Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die allemaal veel kennis en ervaring hebben, we staan elke dag weer met een grote glimlach voor je klaar.

Ons doel is om je een onvergetelijke ervaring te geven in onze shop, of je nu komt voor een service vraag of een nieuwe telefoon of tablet. Op basis van jouw behoefte adviseert ons team je graag over een abonnement dat perfect bij jou past. We vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en daarom staat ons team altijd klaar om al je servicevragen te beantwoorden en met een passende oplossing te komen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires, voor de optimale bescherming van jouw smartphone of tablet maar ook voor leuke extra’s.
Ook voor je zakelijke wensen ben je bij ons bij het juiste adres. Ons zeer ervaren team heeft voor elk mobiel vraagstuk een passende oplossing.

Je vindt ons in het historische centrum van Delft waar wij 7 dagen per week klaar staan. Zien we je snel?

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Delft

Afbeelding van T-Mobile Shop Delft.