T-Mobile Shop Den Haag

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Den Haag.
T-Mobile Shop Den Haag
Spuistraat 19
2511 BC Den Haag
Vandaag open van 12:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag (deze week)12:00 - 18:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Mobile Shop Den Haag Spuistraat!

De grootste winkel van Den Haag, waar we altijd met een groot team voor je klaar staan. Wij geven advies over al onze producten en diensten. Denk hierbij aan toestellen, abonnementen en accessoires. Samen met jou proberen wij altijd tot de best passende oplossing te komen. Dit doen wij zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
Naast het afsluiten van abonnementen kun je in onze winkel ook altijd terecht voor service. Geen vraag is te gek en ons deskundig team zal altijd het meest efficiënte antwoord voor je klaar hebben.

T-Mobile Spuistraat is gelegen in het centrum van Den Haag en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook voor de klanten die liever met hun eigen vervoer komen is er genoeg parkeergelegenheid.

Wist je dat je je online bestellingen ook gratis bij ons in de winkel kunt ophalen? Dit kan van maandag tot en met zondag. Doordeweeks zijn we zelfs tot 19:00 geopend!

Waar wacht je nog op?! Pieker niet langer over al je vragen, maar laat je deskundig adviseren door ons team!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Den Haag Spuistraat