T-Mobile Shop Den Helder

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Den Helder.
T-Mobile Shop Den Helder
Kroonpassage 26
1781 JT Den Helder
Vandaag open van 13:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

T-Mobile Shops

Welkom bij T-Mobile Shop Den Helder! Wij staan klaar om je te adviseren bij het maken van een keus voor een abonnement, met of zonder telefoon of tablet.

Pak een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee, en bekijk in alle rust onze terminals voor het zelf samenstellen van jouw abonnement. Natuurlijk helpen wij je graag met een passend advies, gebaseerd op jouw behoeften. Ook kun je bij ons terecht met servicevragen, en hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires.
Is het toestel van jouw keuze niet op voorraad? Geen probleem; wij helpen je dan graag met het plaatsen van een bestelling. Ook kun je thuis je bestelling plaatsen en het bij ons laten bezorgen, zodat je jouw bestelling kunt ophalen wanneer het jou uitkomt.
Natuurlijk kunnen ook zakelijke klanten terecht in Den Helder.

Onze winkel is gelegen in het moderne overdekte winkelcentrum De Kroonpassage. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op slechts 2 minuten lopen van het treinstation. En als je met de auto komt, kun je in Den Helder gratis parkeren!

Het team van T-Mobile Shop Den Helder staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar met een service die je verwachtingen zal overtreffen. Zien we je snel?

Groeten,
Jeroen & Team T-Shop Den Helder