T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Deventer Bisschopstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    L. Bisschopstraat 73,
    7411 KJ Deventer
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Mobile Shop Deventer!

“Wat een uitstekende service!” “Deskundig personeel” “Ik ben goed geholpen en geïnformeerd!”
Dit zijn slechts enkele positieve reacties die wij dagelijks in ontvangst mogen nemen van onze uiterst tevreden klanten. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies en al je vragen te beantwoorden.

Ons team bestaat uit 5 enthousiaste specialisten die je hartelijk verwelkomen in het mooie Deventer. Ons uitgangspunt is helder en duidelijk; wanneer jij, onze klant, tevreden onze winkel verlaat, is onze missie volbracht. Dagelijks verdiepen wij ons in alle ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefoons, tablets en accessoires om je van een zo goed mogelijk en passend advies te voorzien.

In Deventer is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Voor alle actuele parkeergelegenheden en tarieven, kijk op <http://www.deventer.info/nl/praktische-info/parkeren-in-het-centrum>. Ook met het openbaar vervoer kun je onze winkel gemakkelijk bereiken. Je vindt ons op een minuut of 8 lopen vanaf Deventer Centraal Station.

Tip: wil je wat extra aandacht, bezoek onze winkel dan in de ochtenduren tussen 10:00 en 13:00 uur. Over het algemeen is het dan wat minder druk en kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Graag tot ziens!
Tom & Team T-Shop Deventer

Afbeelding van T-Mobile Shop Deventer Bisschopstraat.