T-Mobile Shop Dordrecht

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Dordrecht.
T-Mobile Shop Dordrecht
Sarisgang 1
3311 NE Dordrecht
Vandaag open van 10:00 tot 21:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Mobile Shop Dordrecht!

In onze winkel staan wij klaar om je te adviseren over een passend abbonnement, al dan niet met telefoon of tablet. Daarnaast kun je bij ons terecht voor al je servicevragen en ook accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment met diverse hoesjes, powerbanks, boomboxen, smartwatches en nog veel meer.
Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom in de T-Mobile Shop in Dordrecht. Naast een uitgebreid aanbod aan producten en diensten, kan ons team van deskundige medewerkers je helpen bij al je telecomgerelateerde vragen. Ons gedreven team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je de winkel verlaat met een glimlach.

T-Mobile Shop Dordrecht is prima bereikbaar. Wij zitten midden in de winkelstraat: Sarisgang 1. Onze bezoekers kunnen gebruikmaken van de gratis fietsenstallingen en is er voldoende parkeergelegenheid in het centrum.

Het team van T-Mobile Shop Dordrecht staat van maandag t/m zondag voor je klaar en doet er alles aan om verwachtingen te overtreffen. We kunnen niet wachten je te mogen verwelkomen!
Zien we je snel in onze winkel?

Groeten,
Team T-Shop Dordrecht