T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Ede Grotestraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Grotestraat 29,
    6711 AH Ede
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Ede!

Onze Shop ligt in het hart van het centrum in Ede. Wij hebben een jong en dynamisch team dat je van een zo goed mogelijk advies kan voorzien.
Bij ons vind je een ruim assortiment van toestellen, tablets, accessoires en gadgets, waardoor wij je altijd een passend aanbod kunnen doen. Dit geldt uiteraard ook voor alle zakelijke klanten.

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en hebben op de laatste zondag van de maand een koopzondag. Onze winkel ligt op loopafstand van diverse parkeergelegenheden, en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Bij T-Mobile Ede staat de ervaring van de klant hoog in het vaandel, waardoor elk bezoek weer een ervaring op zich is. Ons leuke en enthousiaste team vol met passie, staat met een kop koffie of thee voor je klaar.

Graag tot ziens!

Groetjes,
Team T-Shop Ede

Afbeelding van T-Mobile Shop Ede Grotestraat.