T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Eindhoven Woensel

Welkom op de pagina van de T-Mobile shop in Woensel!

De T-Mobile shop in Eindhoven Woensel is gelegen in het moderne, semi-overdekte ‘Winkelcentrum WoenselXL’. In Eindhoven Woensel staan wij klaar om jou te adviseren over een abonnement wat past bij jouw behoefte, al dan niet met telefoon en/of tablet. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor al jouw servicevragen met betrekking tot je telefoon en tablet. Tevens kun je bij ons terecht voor bijna al je accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, zodat je bij je telefoon het perfecte hoesje kunt scoren, een mooie boombox kunt kopen of zelfs een Smartwatch kunt aanschaffen.

Zakelijke klanten kunnen ook terecht in Eindhoven Woensel, want naast een uitgebreid aanbod aan producten en diensten kunt u bij ons terecht bij team van deskundige medewerkers die in staat zijn om u te helpen bij al uw zakelijke telecom gerelateerde vraagstellingen. Want In Eindhoven Woensel doen we niets liever dan al uw verwachtingen overtreffen.

Winkelcentrum Woensel XL is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 1 minuut loopafstand van het Catharina Ziekenhuis in Woensel. Bij het winkelcentrum zijn voldoende parkeergelegenheden en u kunt ook gebruik maken van Stadsparkeren.

Het team van de T-Mobile shop in Eindhoven Woensel staat van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar met een service zoals je die van ons gewend bent. De manager Omar en zijn assistent manager Max weten samen met het Ersin, Elke en Layla al jouw vragen te beantwoorden en kunnen niet wachten jou te mogen verwelkomen! Zien we je snel in de T-Mobile shop in Eindhoven Woensel?

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Woensel 88 A,
    5625 AE Eindhoven
  • T-mobile logo
    Vandaag gesloten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
09:00 - 13:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Tip!

Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Dan is het makkelijker je bestelling bij een T-Mobile Shop naar keuze af te laten leveren. Zodra je een bestelling geplaatst hebt, streven wij ernaar om je binnen 24 uur te bellen met het bericht dat je bestelling klaar ligt. Vanaf dat moment kun je op elk moment, tijdens de openingstijden van de winkel, jouw toestel op komen halen zonder extra kosten. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Eindhoven Woensel.