T-Mobile Shop Emmen

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Emmen.
T-Mobile Shop Emmen
Chagallpassage 12
7811 DG Emmen
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Welkom bij T-Shop Emmen!

Onze Shop is gelegen aan de Vlinderpassage, in het historische centrum van Emmen en tevens het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

Op basis van jouw behoeftes adviseert ons team je graag over een abonnement dat perfect bij je past. We vinden klanttevredenheid enorm belangrijk en daarom staat ons team altijd klaar om al je servicevragen te beantwoorden en met een passende oplossing te komen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zo kun je altijd een hoesje ter bescherming uitzoeken of met een boombox nog meer uit uw telefoon of tablet halen.
Zakelijke klanten kunnen ook terecht bij ons ervaren team, voor deskundig advies over ZZP-abonnementen tot aan MKB-plus abonnementen. Wij hebben speciale zakelijke deals voor jou als ondernemer, bijvoorbeeld onze combideal waar een smartphone wordt gecombineerd met een tablet.

Winkelcentrum De Vlinder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 1 minuut loopafstand van WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Bij het winkelcentrum is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt het beste parkeren bij het Willinkplein of de Westerstraat. De parkeergarages zijn dichtbij de T-Mobile shop.

Ons team staat van maandag t/m zaterdag en de laatste koopzondag van de maand voor je klaar met een brede glimlach. We hopen je snel te zien!

Met vriendelijke groet,
Paul, Lieke & Team T-Mobile Shop Emmen