T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Emmen

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    picassopassage 8,
    7811 DP Emmen
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 21:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Emmen!

Onze Shop is gelegen aan de Vlinderpassage, in het historische centrum van Emmen en tevens het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

Op basis van jouw behoeftes adviseert ons team je graag over een abonnement dat perfect bij je past. We vinden klanttevredenheid enorm belangrijk en daarom staat ons team altijd klaar om al je servicevragen te beantwoorden en met een passende oplossing te komen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zo kun je altijd een hoesje ter bescherming uitzoeken of met een boombox nog meer uit uw telefoon of tablet halen.
Zakelijke klanten kunnen ook terecht bij ons ervaren team, voor deskundig advies over ZZP-abonnementen tot aan MKB-plus abonnementen. Wij hebben speciale zakelijke deals voor jou als ondernemer, bijvoorbeeld onze combideal waar een smartphone wordt gecombineerd met een tablet.

Winkelcentrum De Vlinder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 1 minuut loopafstand van WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Bij het winkelcentrum is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt het beste parkeren bij het Willinkplein of de Westerstraat. De parkeergarages zijn dichtbij de T-Mobile shop.

Ons team staat van maandag t/m zaterdag en de laatste koopzondag van de maand voor je klaar met een brede glimlach. We hopen je snel te zien!

Met vriendelijke groet,
Paul, Lieke & Team T-Mobile Shop Emmen

Afbeelding van T-Mobile Shop Emmen.