T-Mobile Shop Goes

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Goes.
T-Mobile Shop Goes
Lange Vorststraat 43
4461 JM Goes
Vandaag open van 10:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Mobile Shop Goes!

Onze shop is gevestigd in het centrum van Goes. Hier staan wij met een team van 5 personen klaar om jou te helpen. Wij geven advies over het vinden van een passend abonnement en helpen jou bij maken van de juiste keuze bij je zoektocht naar een nieuwe telefoon of tablet. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor al jouw servicevragen over je telefoon en tablet. We hebben ook een uitgebreid assortiment aan accessoires, zodat je bij jouw telefoon het perfecte hoesje kunt vinden, een mooie bluetooth speaker kunt kopen of zelfs een passende Smartwatch.

In en rondom het centrum van Goes is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast ligt het centrum van Goes op loopafstand van zowel het trein- als busstation.
Wil je wachtrijen zoveel mogelijk voorkomen? Dan kun je het beste in de ochtend onze winkel bezoeken. Dan is het normaal gesproken iets minder druk.

Het team van de T-Mobile shop in Goes staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar.

Tot snel!
Team T-Shop Goes