T-Mobile Shop Groningen Herestraat

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Groningen Herestraat.
T-Mobile Shop Groningen Herestraat
Herestraat 19
9711 LA Groningen
Vandaag open van 10:00 tot 21:00.
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Welkom bij T-Mobile Shop Groningen Herestraat!

Onze T-Mobile winkel in de Herestraat ligt in het sfeervolle hart van Groningen. De andere vestiging bevindt zich in de Waagstraat op 100 meter afstand.

Ondanks er twee winkels zijn, werken we met één team. Het team bestaat uit 13 enthousiaste medewerkers die elke dag weer voor jou klaarstaan om je te helpen met al je vragen. Manager Roel en zijn team verwelkomen je graag in de winkel om persoonlijk advies te geven. Of je nou een toestel, tablet of gadget (bijvoorbeeld een smartwatch) zoekt: team Groningen haalt er voldoening uit om samen met jou te kijken naar wat het beste bij je past. Onze expertise houdt echter niet op bij particuliere abonnementen. Ook zakelijke klanten met eventueel meerdere aansluitingen zijn bij ons welkom om passend advies te krijgen. Naast het geven van advies over het vinden van een passend abonnement, helpen we je ook met al je servicevragen.

De binnenstad van Groningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. De shops zitten op 6 minuten lopen van het NS Station. Net buiten de stad zijn er meerdere P+R plaatsen, zoals bij de Ikea of bij Haren, zodat je vervolgens een bus kan nemen richting centrum Groningen. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de binnenstad te vinden. We zijn van maandag t/m zondag geopend. Tevens zijn we op bijna alle feestdagen gewoon open.

We hopen je te snel te verwelkomen in onze winkel: wij trakteren op koffie.

Tot snel!

Groeten,
Team T-Shop Groningen Herestraat