T-Mobile Shop Groningen

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Groningen.
T-Mobile Shop Groningen
Waagstraat 6
9712 JX Groningen
Vandaag open van 12:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Mobile Shop Groningen Waagstraat!

Onze T-Mobile winkel in de Waagstraat ligt in het sfeervolle hart van Groningen. De andere vestiging bevindt zich in de Herestraat op 100 meter afstand.

Ondanks er twee winkels zijn, werken we met één team. Het team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers die elke dag weer voor jou klaarstaan om je te helpen met al je vragen. Of je nou een toestel, aansluiting voor thuis (internet, televisie en/of vast bellen) of een nieuwe tablet zoekt: team Groningen haalt er voldoening uit om samen met jou te kijken naar wat het beste bij je past. Onze expertise houdt echter niet op bij particuliere abonnementen. Ook zakelijke klanten met eventueel meerdere aansluitingen zijn bij ons welkom om passend advies te krijgen. Naast het geven van advies over het vinden van een passend abonnement, helpen we je ook met al je servicevragen.

De binnenstad van Groningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. De shops zitten op 6 minuten lopen van het NS Station. Net buiten de stad zijn er meerdere P+R plaatsen, zoals bij de Ikea of bij Haren, zodat je vervolgens een bus kan nemen richting centrum Groningen. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de binnenstad te vinden. We zijn van maandag t/m zondag geopend.
Tevens zijn we op bijna alle feestdagen gewoon open.

We hopen je te snel te verwelkomen in onze winkel: wij trakteren op verse koffie. Tot snel!

Groeten,

Team T-Shop Groningen Waagstraat