T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Heerlen

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Saroleastraat 41,
    6411 LR Heerlen
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 12:00 tot 17:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Heerlen!

Onze winkel is gelegen aan de Saroleastraat in Heerlen centrum. Wij zijn 7 dagen per week voor je geopend.

Onze medewerkers staan je met veel toewijding en vakkennis te woord om je van persoonlijk advies te voorzien, op basis van jouw behoeftes en gebruik van mobiele telefonie. Je bent als particuliere en zakelijke klant welkom bij ons in de Shop. We hebben een uitgebreid assortiment aan smartphones, tablets en accessoires. Ook kun je bij ons terecht voor servicevragen over alle producten en diensten van T-Mobile.

Nog geen klant bij T-Mobile en toch benieuwd wat ons nieuwe netwerk jou te bieden heeft? Simpel. Test het gewoon zelf. Je kunt nu bij ons, in de T-Mobile Shop in Heerlen, overstappen naar het beste geteste netwerk van Nederland. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden ons supersnelle 4G-netwerk te testen.

Verder is het handig om te weten dat er in het centrum goede parkeermogelijkheden zijn. Wil je met de auto komen, dan vind je altijd wel een plekje om te parkeren op één van de vele parkeerterreinen of in een parkeergarage. De parkeergarage bij het Corio Center in Heerlen ligt op 2min afstand van de Shop. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je vanaf Heerlen-Centraal rechtstreeks het stadscentrum in wandelen.

Wij hopen je snel te mogen begroeten bij ons in de T-Mobile shop!

Groetjes,
Team T-Shop Heerlen

Afbeelding van T-Mobile Shop Heerlen.