T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Hoogeveen

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Hoofdstraat 181,
    7902 EG Hoogeveen
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Welkom bij T-Shop Hoogeveen!

Je vindt onze winkel in het mooiste stuk van het centrum van Hoogeveen. Onze Shop is al jaren gevestigd aan de Hoofdstraat 181. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid en letterlijk naast de Shop is er een bewaakte fietsenstalling. Onze Shop is niet te missen op het grote kruispunt, dankzij de magenta winkelpui.

In onze Shop tref je één van de meeste ervaren teams van alle T-Mobile Shops. Dankzij de vaste gezichten hebben wij met veel klanten al een langdurige relatie opgebouwd. Wij hebben klanttevredenheid, deskundigheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Ons doel is om iedere klant naar volle tevredenheid te helpen, of het nu gaat om een simpele vraag of om het afsluiten van een abonnement. Je bent altijd van harte welkom en je mag van ons verwachten dat we alle tijd nemen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
In onze winkel vind je altijd de nieuwste smartphones, tablets en accessoires op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Onze medewerkers informeren je deskundig over de producten en diensten van T-Mobile. En onder het genot van een kopje koffie spreken we graag met je door hoe we je van dienst kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Hoogeveen

Afbeelding van T-Mobile Shop Hoogeveen.