T-Mobile Shop Hoogezand

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Hoogezand.
T-Mobile Shop Hoogezand
Gorecht Oost 33
9603 AA Hoogezand
Vandaag open van 09:30 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Welkom bij T-Shop Hoogezand!

Je vindt onze winkel in het mooie overdekte winkelcentrum 'de Hooge Meeren'. We zijn gevestigd op Gorecht-Oost nummer 33. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in Hoogezand. En of je nu met de fiets, scooter, motor of auto komt, parkeren is gratis. Ook is er een uitstekende trein- en busverbinding.

Ons team bestaat uit 5 medewerkers die allemaal veel kennis en ervaring hebben en elke dag weer met een grote glimlach voor je klaarstaan. Ons doel is om je een onvergetelijke ervaring te geven in onze winkel, of je nou komt voor een servicevraag of voor een nieuw abonnement met of zonder telefoon/tablet.
Op basis van jouw behoefte adviseren wij je graag over een abonnement dat perfect bij je past. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij dat ook bent. En kun je overstappen van je huidige provider en wil je meer informatie? Kom gerust langs, wij zorgen voor de koffie!
Ook voor je zakelijke abonnementen kun je bij ons terecht. Wij zorgen dat jouw abonnement perfect past bij je behoeftes en we denken met je mee, rekening houdend met eventuele veranderingen voor in de toekomst.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de optimale bescherming van je smartphone of tablet, zoals aan screenprotectors of covers. Als muziek- en filmliefhebber kun je ook bij ons terecht. Met Deezer en/of Videoland kan jij je eigen feestje of thuisbioscoop bouwen. Op zoek naar meer geluid dan wat uit jouw smartphone komt? Kom dan onze boomboxen ervaren.

Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar met een brede glimlach. Winkel je liever 's avonds? Iedere vrijdag avond zijn wij tot 21:00 voor je geopend.

Zien we je snel in onze winkel?

Groetjes,
Team T-Mobile Hoogezand