T-Mobile Shop Lelystad

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Lelystad.
T-Mobile Shop Lelystad
Promesse 6
8232 VX Lelystad
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Lelystad!

De T-Mobile Shop in Lelystad ligt in het 'Stadshart Lelystad'. In onze winkel kun je terecht voor een lekker kopje koffie, waarna we je aan de hand van jouw behoefte zullen informeren over de abonnementen van T-Mobile. Met telefoon of sim only. Of misschien ben je op zoek naar een tablet? We hebben een grote collectie van accessoires; hoesjes, screenprotectors, autoladers, bluetooth muziekboxen en smartwatches.
Ook voor al je zakelijke wensen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons zeer ervaren team heeft voor elke vraag met betrekking tot je mobiele telefoon of tablet een passende oplossing.

T-Mobile Shop Lelystad ligt op 1 minuut lopen van Station Lelystad Centrum. Als je met de auto komt, kun je gebruikmaken van de vele parkeergelegenheden rondom het centrum.

Wij staan van maandag t/m zaterdag voor je klaar, en de laatste zondag van de maand.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze Shop!
Team T-Shop Lelystad