T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Maastricht

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Kleine Staat 13,
    6211 ED Maastricht
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
12:00 - 17:00

Welkom bij T-Shop Maastricht!

Onze T-Mobile Shop is gevestigd op de Kleine Staat in Maastricht. Hiermee behoort deze winkel tot één van de eerst geopende T-Mobile winkels in Nederland.

Al jarenlang weten onze klanten ons te vinden voor advies over een passend abonnement, al dan niet voor hun tablet of telefoon. Sinds enkele jaren hebben wij naast onze grote winkel in de Kleine Staat ook een kleinere winkel geopend, in de Spilstraat. Deze staat erom bekend dat hij wat rustiger is dan de grote winkel. De medewerkers van ons team kunnen jou dus zowel in de winkel op de Kleine Staat als op de Spilstraat verder helpen.

Naast de abonnementen die wij aanbieden, hebben wij ook een uitgebreide keuze aan accessoires. Hierbij kan worden gedacht aan hoesjes, muziekboxen en de laatste gadgets zoals de velen smartwatches. Naast de verkoop van deze producten staan wij in beide winkels ook klaar om je servicevragen te beantwoorden.

Onze T-Mobile winkel op de Kleine Staat ligt in het hartje van het centrum van Maastricht. Bezoek naast de T-Mobile winkels ook eens een van de vele cafés en restaurants gelegen op het Onze Lieve Vrouwe Plein, Amersplein, Vrijthof of op De Markt. Op deze markt kun je op woensdag en vrijdag heerlijk een middag struinen langs de vele uitgestalde kraampjes.

Ons 13-koppige team staat op de Kleine staat 7 dagen per week voor jou klaar.

Tot snel!
Deborah & Team T-Shop Maastricht

Afbeelding van T-Mobile Shop Maastricht.