T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Meppel

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Hoofdstraat 32 A,
    7941 AH Meppel
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 17:30

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 20:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Welkom bij T-Shop Meppel!

De T-Mobile winkel in Meppel is gelegen in het oude centrum van Meppel. De karakteristieke straten, grachten en pleinen verzorgen het decor voor een gezellige winkelstad. De gastvrije en gezellige sfeer van onze winkelstraat staat ook centraal in onze winkel. Voor elke klant staat de koffie en de thee al klaar! Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor het best passende aanbod. Een kleine greep uit ons assortiment: smartphones, abonnementen, tablets en accessoires. Ook bieden wij de laatste trends en gemakken rondom mobiel gebruik en bescherming van je mobiele gegevens.
Onze smartphone specialisten staan altijd klaar voor het beste advies en hulp op maat voor iedere klant, zowel voor particuliere als zakelijke gebruikers. Ook nemen zij de tijd om je gegevens over te zetten en bieden een luisterend oor voor je wensen.

Wil je persoonlijk geholpen worden door onze specialisten die altijd kijken naar de beste mogelijkheden, waar je zelf misschien nog niet eens aan hebt gedacht? Kom dan langs bij onze T-Mobile Shop in de Hoofdstraat van Meppel en laat je verrassen!

Parkeren rondom onze Shop kan het best in de overdekte parkeergarage Keyserstroom aan het begin van onze winkelstraat. Deze parkeergarage is gelegen aan de Noteboomstraat.

Tot snel!
Met vriendelijke groet,
Team T-Shop Meppel

Afbeelding van T-Mobile Shop Meppel.