T-Mobile Shop Middelburg

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Middelburg.
T-Mobile Shop Middelburg
Lange Delft 52
4331 AR Middelburg
Vandaag open van 10:00 tot 21:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Mobile Shop Middelburg!

Onze shop is gelegen in het prachtige centrum van Middelburg. Ons team bestaat uit 4 zeer gepassioneerde mensen die te alle tijden voor je klaarstaan. Met onze jarenlange ervaring geven wij jou het advies dat het beste aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast proberen we al je vragen zo goed en compleet mogelijk te beantwoorden. Bij ons in de winkel kun je alle accessoires, toestellen en tablets testen.

In en rondom het centrum van Middelburg zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het centrum van Middelburg is op loopafstand van zowel trein- als busstation.
Handige tip! In de ochtend is het over het algemeen wat minder druk in de winkel en heb je minder kans op rijen.

Het team van de T-Mobile Shop in Middelburg staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar. Hierboven vind je meer informatie over de precieze openingstijden.

Tot ziens in onze winkel!
Team T-Shop Middelburg