T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Oss

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Heuvelstraat 16,
    5341 EA Oss
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 21:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Welkom bij T-Shop Oss!

De T-Shop in Oss is te vinden aan de Heuvelstraat 16, in het levendige hart van deze authentieke stad. In onze Shop staan wij klaar om jou te adviseren bij de aanschaf van je nieuwe abonnement, al dan niet met een smartphone of tablet. Uiteraard staan wij ook voor je klaar bij servicevragen en hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires om jouw telefoon helemaal naar smaak eigen te maken.
Naast de particuliere klanten kunnen uiteraard ook zakelijke klanten bij ons terecht voor deskundig en passend advies. Met ons uitgebreide aanbod aan producten en diensten stellen wij als enige doel om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met een gecombineerde kennis van telecom van ruim 20 jaar is ons team voorbereid jou zo goed mogelijk te adviseren over alles in de zakelijke markt op het gebied van telecomoplossingen, van nieuwe toestellen voor jouw medewerkers tot en met mobiele data oplossingen!

Het centrum van Oss is goed te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Er zijn diverse parkeerplaatsen rondom het centrum, op loopafstand van de winkels.

De T-Shop in Oss is van maandag t/m zaterdag voor jou geopend, met op de donderdag een koopavond en op de laatste zondag van de maand een koopzondag.
We hopen je snel te mogen begroeten in Oss!

Groetjes,
Team T-Mobile Oss

Afbeelding van T-Mobile Shop Oss.