T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Ridderkerk

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Ridderhof 37,
    2981 ET Ridderkerk
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 17:30

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 20:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Ridderkerk!

De T-Mobile shop in Ridderkerk is gelegen in het gezellige winkelcentrum De Ridderhof. In Ridderkerk staan wij klaar om je te adviseren over een abonnement wat past bij jouw behoefte, al dan niet met telefoon en/of tablet. Daarnaast kun je bij ons terecht voor al je servicevragen over je telefoon en tablet. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, zodat je bij je telefoon het perfecte hoesje kunt scoren, een mooie boombox kunt kopen of zelfs een smartwatch kunt aanschaffen.
Zakelijke klanten kunnen ook terecht in Ridderkerk, want ons team van deskundige medewerkers kan je helpen bij al je zakelijke telecomgerelateerde vragen.

In Ridderkerk doen we niets liever dan al uw verwachtingen overtreffen.

Winkelcentrum De Ridderhof is goed bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid. Een prima alternatief voor het drukke Rotterdam-Zuid!

Tot snel in T-Mobile Shop Ridderkerk!
Met vriendelijke groet,
Erno & Team T-Shop Ridderkerk

Afbeelding van T-Mobile Shop Ridderkerk.