T-Mobile Shop Rotterdam Hillegersberg

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Rotterdam Hillegersberg.
T-Mobile Shop Rotterdam Hillegersberg
Bergse Dorpsstraat 32
3054 GD Rotterdam
Vandaag open van 10:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom in T-Shop Rotterdam Hillegersberg!

De T-Mobile Plusstore Rotterdam Hillegersberg is gelegen aan het einde van de Bergse Dorpsstraat, recht tegenover het beroemde eetcafé Facet, in misschien wel één van de meest authentieke en mooiste wijken van Rotterdam.

Wil je net dat beetje extra service en een persoonlijk en passend advies bij het kiezen van een smartphone, tablet of abonnement? Breng dan een bezoek aan onze winkel, waar onze wij je onder het genot van een lekkere bak koffie of kop thee voorzien van alle informatie en je vragen beantwoorden.
Wij hebben een ruim assortiment smartphones, tablets en accessoires. Geniet na een bezoek aan onze winkel op één van de terrassen met uitzicht over de Bergse Plas.
 
Kom je met de auto? In de directe omgeving zijn er diverse betaalde en gratis parkeerplekken. Voor de betaalde parkeerplekken (Dorpsstraat, Weissenbruchlaan, Freericksplaats, Streksingel en Plasoord) betaal je het eerste halfuur € 0,10. De gratis parkeerplekken vind je op de Straatweg, Berglustlaan, Oude Raadhuislaan, Nieuwe Kerkstraat, Kerstant van den Bergelaan, Berglustlaan en Hilleniussingel.
Komt u met het openbaar vervoer? De T-Mobile Plusstore is goed bereikbaar met Tramlijn 4 richting Molenlaan van de RET.
 
Ben je zelfstandig ondernemer? Maak dan een afspraak via plusstore.rotterdam@t-mobile.nl, zodat wij echt de tijd voor je hebben. Wij helpen je graag om samen tot een passende, zakelijke match te komen.

We verwelkomen je graag in onze winkel!
Groeten,
Team T-Shop Rotterdam Hillegersberg