T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Rotterdam Noordmolenstraat

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Noordmolenstraat 55,
    3035 RG Rotterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 17:30

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Rotterdam Noordmolenstraat!

Ons team van 5 personen, is zeer servicegericht. Wij staan klaar om jou van advies te voorzien en te helpen met de aanschaf van je nieuwe mobiel, tablet of sim only, of je nou een particuliere of zakelijke klant bent. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires. Wij verkopen mooie hoesjes voor je telefoon, speakers, headsets om muziek mee te luisteren en gave smartwatches.

Je kunt bij ons gemakkelijk voor de deur parkeren. Er is altijd wel een plekje vrij, en voor het eerste half uur betaal je maar tien cent.

Heb je een mooie deal gezien op onze website en wil je niet heel dag thuis blijven om het pakket te ontvangen? Laat je toestel bij ons afleveren en kom langs wanneer jou het uitkomt!

Wij hopen je snel te mogen begroeten in onze winkel!
Groetjes,
Team T-Shop Rotterdam Noordmolenstraat

Afbeelding van T-Mobile Shop Rotterdam Noordmolenstraat.