T-Mobile Shop Rotterdam Noordmolenstraat

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Rotterdam Noordmolenstraat.
T-Mobile Shop Rotterdam Noordmolenstraat
Noordmolenstraat 55
3035 RG Rotterdam
Vandaag open van 10:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Rotterdam Noordmolenstraat!

Ons team van 5 personen, is zeer servicegericht. Wij staan klaar om jou van advies te voorzien en te helpen met de aanschaf van je nieuwe mobiel, tablet of sim only, of je nou een particuliere of zakelijke klant bent. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires. Wij verkopen mooie hoesjes voor je telefoon, speakers, headsets om muziek mee te luisteren en gave smartwatches.

Je kunt bij ons gemakkelijk voor de deur parkeren. Er is altijd wel een plekje vrij, en voor het eerste half uur betaal je maar tien cent.

Heb je een mooie deal gezien op onze website en wil je niet heel dag thuis blijven om het pakket te ontvangen? Laat je toestel bij ons afleveren en kom langs wanneer jou het uitkomt!

Wij hopen je snel te mogen begroeten in onze winkel!
Groetjes,
Team T-Shop Rotterdam Noordmolenstraat