T-Mobile Shop Veldhoven

Alle informatie over deze winkel

Mijn naam is Fabiën en ik heet je van harte welkom op onze pagina. Hieronder lees je handige tips voor je bezoek aan onze winkel.

In onze shop in Veldhoven staan wij met een team van 4 personen klaar om jou te helpen. Wij geven advies over het vinden van een passend abonnement en helpen jou bij het maken van de juiste keuze bij je zoektocht naar een nieuwe telefoon, tablet of thuispakket.
Daarnaast kun je ook onze accessoires en toestellen uittesten. Dit geldt uiteraard ook voor alle zakelijke klanten.

Verder is het handig om te weten dat er bij ons in het Citycentrum goede parkeermogelijkheden zijn. Wil je met de auto komen, dan vind je altijd wel een plekje om te parkeren op één van de vele parkeerterreinen of in de parkeergarage. Let op: van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 18:00, vrijdag tussen 09:00 en 21:00 en zaterdag tussen 9:00 en 18:00 betaal je voor het parkeren. Buiten deze tijden om en op de koopzondagen is het parkeren gratis. Met het openbaar vervoer is het winkelcentrum ook snel te bereiken. Vanuit Eindhoven en Veldhoven neem je buslijn 14, 15 of buslijn 402 om bij het Citycentrum te komen. Wil je wachtrijen zoveel mogelijk voorkomen? Dan kun je ons het beste in de ochtend tussen 10:00 en 13:00 bezoeken. Over het algemeen is het dan wat minder druk en kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Het team van de T-Mobile shop in Veldhoven staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar!

Tot snel!

Fabiën, Leander, Dynah en Mehmet.

Afbeelding van T-Mobile Shop Veldhoven.
T-Mobile Shop Veldhoven
Meent 15
5501 JJ Veldhoven
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Tip!


Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Dan is het makkelijker je bestelling bij een T-Mobile Shop naar keuze af te laten leveren. Zodra je een bestelling geplaatst hebt, streven wij ernaar om je binnen 24 uur te bellen met het bericht dat je bestelling klaar ligt. Vanaf dat moment kun je op elk moment, tijdens de openingstijden van de winkel, jouw toestel op komen halen zonder extra kosten. Handig!

Blijf op de hoogte van deze winkel