T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Venlo

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Vleesstraat 21,
    5911 JC Venlo
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00

Welkom bij T-Shop Venlo!

Onze T-Mobile Shop is gelegen aan de Vleesstraat in Venlo centrum en is 7 dagen per week geopend.

Het centrum van Venlo beschikt over veel parkeermogelijkheden. Wil je met de auto komen, dan vind je altijd wel een plekje om te parkeren op één van de vele parkeerterreinen of in één van de parkeergarages. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je vanaf Venlo-Centraal rechtstreeks het stadscentrum in wandelen.

In onze winkel stellen wij de klant centraal, dit betekent dat wij graag zo veel mogelijk willen weten over onze klant. Daar zijn wij met ons team eigenlijk het meest benieuwd naar, omdat iedereen immers anders is en verschillende behoeften heeft. Jouw persoonlijke situatie speelt hierbij dus een grote rol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je werk, gezinssamenstelling en vrijetijdsbesteding. Op basis van deze unieke behoeftes adviseren wij jou graag over een passend aanbod. Hierbij kun je denken aan een nieuwe telefoon of tablet met bijbehorende accessoires, maar ook aan handige extra’s zoals de muziekdienst Deezer en Videoland. Dit is uiteraard maar een greep uit ons assortiment en daarom nodigen wij je ook van harte uit om onze winkel te komen bezoeken.

Tijdens jouw bezoek aan onze winkel kun je jouw toekomstige telefoon of tablet bekijken en uitproberen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld je gloednieuwe draadloze speaker ook echt komen beluisteren en misschien wel een kijkje nemen door onze virtual reality bril.
Kortom, er is van alles te beleven in onze winkel! Tot snel!

Groetjes,
Team T-Shop Venlo

Afbeelding van T-Mobile Shop Venlo.