T-Mobile Shop Venray

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Venray.
T-Mobile Shop Venray
Grotestraat 21
5801 BE Venray
Vandaag open van 10:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Shop Venray!

Venray is een veelzijdig dorpje in het mooie Noord-Limburg. De T-Mobile Shop is centraal gevestigd aan de Grotestraat. Het centrum van Venray heeft een heel divers winkelaanbod met veel parkeermogelijkheden.

Wij staan 6 dagen in de week klaar om je een persoonlijk advies te geven over abonnementen, telefoons, tablets en andere handige extra’s, zoals Deezer en Videoland. In onze winkel staat de klant centraal. Onder het genot van een kop koffie of thee kijken wij samen met jou naar een passend aanbod. 
Is het toestel van je keuze niet op voorraad? Geen probleem! Wij helpen je dan graag met het plaatsen van een bestelling. Je kunt ook vanuit huis je toestel bestellen en het bij ons laten bezorgen. Zo hoef je nooit te wachten op een koerier en kunnen wij je helpen met het gebruiksklaar maken van je toestel. Ons streven is dat iedereen tevreden de deur uitloopt. Wij nemen dan ook de tijd om onze klanten te leren kennen.

We hopen je snel te mogen begroeten!

Groetjes,
Team T-Shop Venray