T-Mobile Shop Venray

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Venray.
T-Mobile Shop Venray
Grotestraat 21
5801 BE Venray
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Shop Venray!

Venray is een veelzijdig dorpje in het mooie Noord-Limburg. De T-Mobile Shop is centraal gevestigd aan de Grotestraat. Het centrum van Venray heeft een heel divers winkelaanbod met veel parkeermogelijkheden.

Wij staan 6 dagen in de week klaar om je een persoonlijk advies te geven over abonnementen, telefoons, tablets en andere handige extra’s, zoals Deezer en Videoland. In onze winkel staat de klant centraal. Onder het genot van een kop koffie of thee kijken wij samen met jou naar een passend aanbod. 
Is het toestel van je keuze niet op voorraad? Geen probleem! Wij helpen je dan graag met het plaatsen van een bestelling. Je kunt ook vanuit huis je toestel bestellen en het bij ons laten bezorgen. Zo hoef je nooit te wachten op een koerier en kunnen wij je helpen met het gebruiksklaar maken van je toestel. Ons streven is dat iedereen tevreden de deur uitloopt. Wij nemen dan ook de tijd om onze klanten te leren kennen.

We hopen je snel te mogen begroeten!

Groetjes,
Team T-Shop Venray