T-Mobile Shop Vlaardingen

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Vlaardingen.
T-Mobile Shop Vlaardingen
Liesveld 112
3131 CM Vlaardingen
Vandaag open van 10:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Shop Vlaardingen!

Vlaardingen staat bekend als de oudste bewoonde stad van Holland en om het Haringkop-festival; Vlaardingen is een geliefde locatie voor zowel de natuurliefhebber als het winkelende publiek.

T-Shop Vlaardingen is gelegen in het winkelcentrum Liesveld en heeft een professioneel team van experts die klaar staan voor alle vragen en benodigdheden met betrekking tot telefoons, tablets en abonnementen. We hebben een ruim assortiment aan accessoires, gadgets en wearables die goed samengaan met een telefoon of tablet. Loop gerust binnen en vraag om een demonstratie van een toestel of gadget. T-Shop Vlaardingen is er zowel voor de zakelijke als de particuliere klanten.

Het winkelcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer en heeft drie nabij gelegen parkeergarages waar je tegen een vriendelijk tarief kunt parkeren.
Ons team staat voor je klaar van maandag t/m zaterdag en iedere eerste zondag van de maand. Manager Fatih en zijn assistent manager Robin staan samen altijd open voor feedback, tips en complimenten over hoe ons team je heeft geholpen of nog beter kan helpen.

We kunnen niet wachten om al je vragen te beantwoorden!
Tot snel in T-Mobile Shop Vlaardingen.

Met vriendelijke groet,
Fatih, Robin & Team T-Shop Vlaardingen