T-Mobile Shop Woerden Voorstraat

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Woerden Voorstraat.
T-Mobile Shop Woerden Voorstraat
Voorstraat 37
3441 CD Woerden
Vandaag open van 13:00 tot 17:30
Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak in de winkel

Je bent weer van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies, hulp bij al je vragen of het afsluiten of verlengen van je abonnement.

  • Vul dit formulier in
    Een winkelmedewerker belt je binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Welkom bij T-Shop Woerden!

Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar aan de Voorstraat 37 in Woerden. Onze centraal gelegen winkel valt gelijk op door de huiselijke sfeer; er zijn voldoende zitplaatsen in de winkel voorzien van een eigen beeldscherm waar je, als je even moet wachten, zelf al wat voorbereidend werk kunt doen.

In onze nieuwe winkel kun je onder het genot van een kopje verse bonenkoffie of een warm bakje thee, terecht voor een passend advies voor al je telecomzaken. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuw abonnement of het verlengen van je huidige contract, met of zonder telefoon of tablet: wij staan voor je klaar. En natuurlijk kunnen ondernemers ook bij ons terecht.

In het gezellige centrum van Woerden is alles op loopafstand en is er voldoende parkeergelegenheid. Kom je liever met het openbaar vervoer? Dan vind je ons op 5 minuten lopen van het bus- en treinstation.

Wij zien je graag terug in de gezelligste winkel van Woerden!

Groeten, 
Team T-Shop Woerden