T-Mobile Shop Zeist

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Zeist.
T-Mobile Shop Zeist
Slotlaan 182
3701 GT Zeist
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag09:00 - 09:01
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag (deze week)Gesloten

Welkom bij T-Shop Zeist!

Met ons volledige team staan we van maandagmiddag t/m zaterdag enthousiast in de winkel om jou met onze kennis en kunde van goed en passend advies te voorzien. Hiervoor kijken wij niet alleen naar het verleden of het heden, maar juist naar de toekomst. De telecomwereld is immers altijd in beweging.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd om aan de behoefte van zakelijke klanten te voldoen. Zowel voor telecom- als internetoplossingen. Persoonlijk contact en een analyse van jouw bedrijfssituatie zullen bijdragen aan de beste vervulling van datgene wat jouw bedrijf nodig heeft om klaar te zijn voor de komende periode!

En om het plaatje compleet te maken, hebben wij natuurlijk ook dé passende accessoires voor jouw telefoon of tablet! Of dit nu een hoes(je) is, een screenprotector, een smartwatch, een mooie Boombox of een combinatie hiervan... Mogelijkheden te over en zelfs korting als je 3 accessoires aanschaft!

Natuurlijk verlenen we ook de benodigde service en beantwoorden we je vragen over telefoons, tablets of een van onze diensten. Al met al verbazen we je graag in de positiefste zin van het woord! Samen zorgen we ervoor dat jij op het gebied van telefonie en internet klaar bent voor de toekomst.

Onze shop is gelegen in dé winkelstraat van het pittoreske Zeist: de Slotlaan. Vlakbij winkelcentrum 'Belcour', met een bushalte voor de deur en parkeerplaatsen in de buurt, dus gemakkelijk bereikbaar.

De deur staat voor jou open bij T-Mobile Shop Zeist!

Groeten,
Team T-Shop Zeist