Xiaomi 11T kopen bij T-Mobile

Maak kennis met de nieuwste smartphone van het Chinese Xiaomi: de Xiaomi 11T! Deze toffe 5G-telefoon uit de Xiaomi 11T-serie heeft een prachtig smal design en is bij T-Mobile verkrijgbaar in twee unieke kleuren: meteoriet grijs en hemelsblauw. Daarnaast zit hij bomvol nieuwe features, zoals een 6.67-inch AMOLED beeldscherm en een 6nm processor. Dankzij de verversingssnelheid van 120 Hz ervaar jij haarscherpe en vloeiende beelden. De 3 camera’s en selfiecamera zorgen ervoor dat je prachtige foto’s, korte video’s en films kunt maken. Ben je benieuwd geworden wat deze smartphone je nog meer allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder! We hebben de belangrijkste specificaties voor je verzameld. Sluit nu een passend abonnement af dat hierna nog maandelijks aanpasbaar is en geniet van alles wat de nieuwe Xiaomi 11T te bieden heeft.

Benieuwd naar het andere toestel uit de 11T-serie? Bekijk dan de Xiaomi 11T Pro.

Bekijk de specificaties

Haal een kwalitatieve en voordelige smartphone in huis met de Xiaomi 11T. Het display is voorzien van TrueColor zodat alle content en kleuren altijd scherp zijn. Dankzij het brede camerasysteem met o.a. een groothoek camera, ultragroothoek camera en 2x telemacro camera maak jij prachtige foto’s en video’s van bioscoopkwaliteit. Streamen wordt ook alleen maar beter, aangezien de speakers zijn voorzien van Dolby Atmos. Laat het bingewatchen maar beginnen! Is je telefoon bijna leeg? Geen zorgen, de smartphone is uitgerust met een gigantische 5000 mAh batterij die 100% oplaad in slechts 36 minuten! Hierdoor kun jij de gehele dag door zorgeloos gebruik maken van je telefoon.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.