Xiaomi Mi 11 kopen bij T-Mobile

De Xiaomi Mi 11 is dé smartphone voor gebruikers die op zoek zijn naar een complete smartphone die van alle gemakken is voorzien. Het Chinese Xiaomi is een absolute topspeler binnen de wereld van telefoons en nu klaar om Nederland te veroveren met kwalitatief indrukwekkende staaltjes techniek. De Xiaomi Mi 11 is een geweldige smartphone met een ultieme prijs-kwaliteitverhouding die geschikt is voor gebruikers die graag beschikken over een groot display en die gebruik willen maken van het razendsnelle 5G netwerk. Het AMOLED-scherm meet namelijk 6.81 inch. De Qualcomm Snapdragon 888 processor zorgt voor de nodige snelheid en met de 4 camera’s ben je in staat om in elke situatie een haarscherpe foto of video te schieten. Sluit nu een bijpassend abonnement af en geniet van alles wat deze Xiaomi je te bieden heeft. Op zoek naar een kleiner scherm? Neem dan eens een kijkje bij de Xiaomi Mi 11 Lite.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.