Xiaomi Redmi Note 10 5G kopen bij T-Mobile

Op zoek naar een smartphone met een ultieme prijs-kwaliteitverhouding? Zoek dan niet verder en kies voor deze Xiaomi Redmi Note 10 5G. Het Chinese Xiaomi is van plan om Nederland te veroveren met smartphones van absolute topkwaliteit. Jij kunt één van de eersten zijn die deze Redmi Note 10 5G in handen heeft. Xiaomi levert met deze Redmi Note 10 5G echt waar voor je geld. Je zal verrast zijn door de geweldige specificaties en features van dit toestel.

Het grote 6.5 inch LCD display levert loepzuivere beelden. En met de batterij capaciteit van 5000mAh weet je 100% zeker dat je het einde van de dag haalt. Geen stress om een lege accu! Daarnaast beschik je over een mooi palet aan cameralenzen waarmee je in elke situatie scherpe foto’s en video’s maakt. Ben je gecharmeerd van dit staaltje techniek, maar ook benieuwd wat Xiaomi je nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje bij de Xiaomi Mi 11, de Xiaomi 11 Mi Lite en de Xiaomi Mi 11 Ultra.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.