Cloud maatwerkproducten

vast mobiel

Vaste en mobiele telefonie vanuit de cloud

T-Mobile Cloud & Clear is een toekomstgerichte totaaloplossing voor vaste én mobiele telefonie vanuit de cloud. Het is een cloud dienst in abonnementsvorm per gebruiker met meer dan 500 bereikbaarheids-functionaliteiten, waarbij vaste en mobiele telefonie volledig worden geïntegreerd. Een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. Cloud & Clear is dé oplossing als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een dedicated verbinding, een koppeling met je eigen systemen, een uitgebreid contact center of upgrades wanneer het jou uit komt.

Toch geen maatwerk nodig? Bekijk onze standaardoplossingen.

Integratie telefooncentrale

Integratie met je eigen telefooncentrale

Is je telefooncentrale nog niet aan vervanging toe, maar wil je toch je vaste en mobiele telefonie met elkaar integreren? Informeer dan naar onze maatwerk integratie oplossingen.

telefoons

Andere maatwerkproducten van T-Mobile: Mobiele telefonie

Profiteren van het best geteste mobiele netwerk van Nederland, en tegelijkertijd je eigen contract samenstellen? Onze accountmanagers helpen je graag om een contract samen te stellen dat precies past bij je bedrijf en je toekomstplannen. Geen standaardcontract maar een advies op maat in de vorm van ons Corporate Rateplan. We helpen je om een oplossing te vinden waarmee je vooruit kan, tegen een scherpe prijs.

Wat wij bieden met onze cloud diensten

Advies op maat

Elke organisatie is anders, dus leveren wij graag een advies op maat. Daarom bekijken we eerst hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en welke oplossingen nodig zijn. Daarna geven we een vrijblijvend advies.

Persoonlijke begeleiding

De transitie naar een nieuwe ICT oplossing doe je bij ons niet alleen. Onze gecertificeerde projectmanagers begeleiden het project van start tot finish en zijn altijd bereikbaar.

Dagelijks bereikbaar

Naast een projectmanager beschikt je organisatie over een persoonlijk account team binnen T-Mobile. Dit team is dagelijks bereikbaar voor vragen, service en feedback.

Laat je gegevens achter om in contact te komen met één van onze specialisten.

* Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.

Veelgestelde vragen over cloud oplossingen

 • Wat is de cloud nu eigenlijk?

  Letterlijk vertaald betekent de term cloud ‘wolk’. Je gegevens worden niet opgeslagen op een fysiek product zoals een computer, usb stick of ander opslagmedium, maar op een server waar je via internet mee verbonden bent. Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot je gegevens.

 • Wat zijn cloud oplossingen?

  De cloud maakt het mogelijk om sneller, goedkoper en makkelijker te werken. Bij T-Mobile bieden we Cloud & Clear, een totale cloud oplossing voor vaste én mobiele telefonie vanuit de cloud. Deze dienst in abonnementsvorm heeft meer dan 500 bereikbaarheids-functionaliteiten, vaste en mobiele telefonie volledig worden geïntegreerd. Een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. Cloud & Clear is dé oplossing als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een dedicated verbinding, een koppeling met je eigen systemen, een uitgebreid contact center of upgrades wanneer het jou uit komt.

 • Wat zijn de voordelen van cloud oplossingen?

  Werken in de cloud is voordelig, flexibel en eenvoudig. Je hoeft geen hardware aan te schaffen, zo is er bijvoorbeeld geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Daarnaast is het makkelijk uit te breiden. Je kunt dus met een simpele cloud oplossing starten en dit later naar behoefte uitbreiden. Medewerkers kunnen altijd, overal en op ieder device gebruik maken van de diensten waardoor werken binnen en buiten kantoortijden) een stuk eenvoudiger wordt. 

 • Hoe veilig is het om in een cloud omgeving te werken?

  Het voelt soms veiliger om lokaal te werken, de cloud lijkt zo ver weg. Echter is het vaak zelfs een stuk veiliger om in de cloud te werken. Wij zorgen voor een hoog security niveau en onze datacenters zijn uitermate goed beveiligd, net als de verbinding waarmee je jouw gegevens naar onze datacenters verstuurt.

 • Zijn de gegevens in een cloud omgeving altijd toegankelijk?

  Ja, jouw bedrijfsgegevens zijn altijd en overal toegankelijk. Waar ook ter wereld en op elk tijdstip. Toegankelijkheid van de cloud omgeving is een van de grote voordelen en een belangrijke reden om voor de cloud te kiezen.

 • Is cloud opslag betrouwbaar?

  Als je je gegevens in de cloud opslaat doe je dit omdat je altijd en overal toegang wilt hebben tot deze informatie. Betrouwbaarheid van cloud opslag is dus ontzettend belangrijk, storingen zijn uit den boze. Onze datacenters zijn dan ook zodanig uitgerust dat de kans op storingen minimaal is. 

 • Is het lastig om over te stappen naar jullie cloud diensten?

  Omdat ieder bedrijf uniek is werken we niet met een standaard overstapservice maar word je van begin tot einde begeleid door een van onze implementatiemanagers die erop toeziet dat de overgang vlekkeloos verloopt. Daarnaast kun je beginnen wanneer jou het beste uitkomt; mocht je bijvoorbeeld voor je mobiele telefonie nog lopende contracten hebben bij een andere provider kun je toch al overstappen naar de clouddiensten van T-Mobile! Alleen het gratis onderling bellen werkt in dat geval nog niet.

 • Waar vind ik de handleidingen voor integratie met je eigen telefooncentrale?

  Bekijk onze pagina voor meer informatie en handleidingen als beheerder of eindgebruiker.

 • Waar vind ik de handleidingen van Cloud & Clear?

  Bekijk onze pagina voor meer informatie en handleidingen van Cloud & Clear als beheerder of eindgebruiker.

Partners