Onze maatwerkproducten

telefoons

Mobiele telefonie

Profiteren van het best geteste mobiele netwerk van Nederland, en tegelijkertijd je eigen contract samenstellen? Onze accountmanagers helpen je graag om een contract samen te stellen dat precies past bij je bedrijf en je toekomstplannen. Geen standaardcontract maar een advies op maat in de vorm van ons Corporate Rateplan. We helpen je om een oplossing te vinden waarmee je vooruit kan, tegen een scherpe prijs.

Toch geen maatwerk nodig? Bekijk onze standaardoplossingen.

vast mobiel

Vast mobiel integratie

T-Mobile Cloud & Clear is een toekomstgerichte totaaloplossing voor vaste én mobiele telefonie vanuit de cloud. Het is een dienst in abonnementsvorm per gebruiker met meer dan 500 bereikbaarheids-functionaliteiten, waarbij vaste en mobiele telefonie volledig worden geïntegreerd. Een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. Cloud & Clear is dé oplossing als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een dedicated verbinding, een koppeling met je eigen systemen, een uitgebreid contact center of upgrades wanneer het jou uit komt.

Toch geen maatwerk nodig? Bekijk onze standaardoplossingen.

Integratie telefooncentrale

Integratie met je eigen telefooncentrale

Is je telefooncentrale nog niet aan vervanging toe, maar wil je toch je vaste en mobiele telefonie met elkaar integreren? Informeer dan naar onze maatwerk integratie oplossingen.

Wat wij bieden

Advies op maat

Elke organisatie is anders, dus leveren wij graag een advies op maat. Daarom bekijken we eerst hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en welke oplossingen nodig zijn. Daarna geven we een vrijblijvend advies.

Persoonlijke begeleiding

De transitie naar een nieuwe ICT oplossing doe je bij ons niet alleen. Onze gecertificeerde projectmanagers begeleiden het project van start tot finish en zijn altijd bereikbaar.

Dagelijks bereikbaar

Naast een projectmanager beschikt je organisatie over een persoonlijk account team binnen T-Mobile. Dit team is dagelijks bereikbaar voor vragen, service en feedback.

Laat je gegevens achter om in contact te komen met één van onze specialisten.

* Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om je terug te bellen. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy statement.

Veelgestelde vragen

  • Waar vind ik de handleidingen voor integratie met je eigen telefooncentrale?

    Bekijk onze pagina voor meer informatie en handleidingen als beheerder of eindgebruiker.

  • Waar vind ik de handleidingen van Cloud & Clear?

    Bekijk onze pagina voor meer informatie en handleidingen van Cloud & Clear als beheerder of eindgebruiker.

Partners