Wat kan vast en mobiel integratie voor mij betekenen?

Met vast en mobiel integratie heb je alle voordelen van je vaste zakelijke nummer beschikbaar op je mobiel. Op die manier houdt je onderneming een professionele uitstraling en kun je je dure vaste lijn opzeggen. 

Vast nummer op mobiel

Bereikbaar zoals jij dat wil

Regel je bereikbaarheid in de handige app
Neem alleen de modules die je collegas en jij nodig hebben

Professionele uitstraling

Met één vast nummer voor jou en je collega's
Je vaste en mobiele telefonie regel je vanuit één plek

Kostenbesparend

Geen vaste lijn meer nodig

Ontdek de beste oplossing voor jouw onderneming

Bepaal welke oplossing het beste past bij je bedrijf. Office Essential kun je al vanaf één abonnement gebruiken. Hiermee kun je met een vast nummer vanaf je mobiel bellen en gebeld worden, gesprekken doorschakelen naar collega's en je beschikbaarheid beheren. Met het Business Essential-pakket krijg je een uitgebreide zakelijke communicatie oplossing, waarmee je verschillende mobiele en vaste functionaliteiten integreert. 

Gebruik de keuzehulp om te bepalen wat het best bij jou past of neem contact met ons op.

ISDN stopt per september 2019

Maak je nog gebruik van ISDN 1 en 2? Dan bieden wij vast mobiel integratie als alternatief. Overstappen naar vast mobiel integratie brengt natuurlijk wat uitdagingen met zich mee, maar zeker ook een hoop nieuwe kansen. De meeste ondernemers kiezen voor vast en mobiel integratie (VoIP) als het beste alternatief voor ISDN. Onze oplossingen, Office Essential en Business Essential, bieden heel veel nieuwe functies waarmee jij je onderneming optimaal bereikbaar kunt maken.

Lees meer

Glamorous Goat lost problemen op met Office Essential

Problemen oplossen, dat is wat app-ontwikkelaar Glamorous Goat doet. Oprichter en eigenaar Hugo Melis vindt dat ook het interessante aan zijn werk: op een creatieve manier naar (app)oplossingen zoeken voor businessvraagstukken.

Bel jij eigenlijk al vast op je mobiel?

Martijn Teekens is Directeur Sales B2B bij T-Mobile. Maandelijks spreekt hij zich uit over ontwikkelingen in de telecommarkt. Met deze keer: T-Mobile is opnieuw verkozen tot beste mobiele netwerk van Nederland. Hoog tijd dat we ook onze vaste telefonie op dat supersnelle mobiele netwerk gaan doen.

Veelgestelde vragen

  • Vast en mobiel integratie is de toekomst. Je bent niet meer afhankelijk van een vaste werkplek, het is flexibel en schaalbaar. Omdat je geen fysieke telefooncentrale nodig hebt, heb je lage investeringskosten.

  • Heb je al een zakelijk abonnement afgesloten op ons Unlimited netwerk en heb je interesse in Business Essential? Vul dan dit formulier in voor advies op maat. Wil je meer informatie over onze vast mobiel integratie oplossing Office Essential? Of wil je het direct telefonisch bestellen vanaf €8,50 per maand? Bel 0800-8102 en kom in contact met een accountmanager op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 15:00 uur.

  • Met vast en mobiel integratie maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste technologie. Hierdoor heb je geen gedoe aan het onderhoud van een fysieke telefooncentrale. Vast en Mobiel Integratie is een duurzame oplossing want het groeit mee met je onderneming.

  • Het is net zo betrouwbaar en veilig als het gebruikmaken van een fysieke telefooncentrale. De telefooncentrales staan in een beveiligd datacenter en de verbindingen zijn redundant uitgevoerd.

  • Jazeker. ISDN wordt vanaf 2019 uitgefaseerd in Nederland. Daarom is het een mooi moment om over te stappen op cloud telefonie. Klik voor meer informatie over de cloud oplossing Business Essential.

    Met vast en mobiel integratie kun je voorsorteren op de opkomende verandering van het verdwijnen van ISDN. Bij Hosted Voice wordt namelijk gebruik gemaakt van SIP-trunks waarmee de telefoniegesprekken over internetlijnen in plaats van over traditionele ISDN-lijnen getransporteerd worden. ISDN is nog niet weg, maar het is een kopzorg minder.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de integratie van je vaste en mobiele telefonie via een cloud- of fysieke telefooncentrale? Neem dan telefonisch contact op met één van onze collega's, of laat je gegevens achter zodat we op werkdagen binnen 24 uur contact met je kunnen opnemen.

Advies op maat

Advies op maat

Laat je gegevens achter om in contact te komen met een specialist voor advies op maat, gebaseerd op jouw situatie.

Bel een accountmanager

Telefonisch bestellen

Meer informatie nodig of direct bestellen? Bel met één van onze accountmanagers.

Werkdagen: 08:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur

Zakendoen via Business Partners

Business Partners

Doe je liever zaken via één van onze Business Partners? Dit zijn onafhankelijke telecomaanbieders met grote kennis van de markt.