Waarom een transport-track & trace-oplossing?

Iedereen die weleens gebruik maakt van een poolauto weet hoe lastig het is om een goedgeschreven kilometerlogboek bij te houden. Vaak vergeet men de kilometerstand bij aanvang of terugkomst of men vergeet helemáál om de kilometerstand op te schrijven. Dit is verleden tijd met onze wagenpark-oplossing. Kies voor automatische rit- of kilometerregistratie en ontdek het gemak.

Gemak

Gemak

Automatische registratie van gereden ritten en kilometers
Veilig

Veiligheid

Privacy is gewaarborgd met de privéschakelaar,
Efficientie

Efficiëntie

Plan efficiënter, altijd zicht op de locatie van voertuigen
Zekerheid

Zekerheid

Minder administratie, zodat je belastingboetes voorkomt

Zekerheid met de asset tracker

Met een asset tracker heb je altijd zicht op de locatie van kostbaar materieel zoals tractoren, maaiers, graafmachines en containers. Daarnaast ontvang je direct een melding op je smartphone bij belangrijke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld wanneer een machine een bepaald gebied verlaat, deuren worden geopend na werktijd of materieel dringend onderhoud nodig heeft.

iot tracker

Verzamel data, bespaar kosten
en laat je bedrijf groeien

Het Internet of Things biedt jouw bedrijf een complete nieuwe wereld van innovatieve mogelijkheden. Je wagenpark – en hoe je die slim kunt maken – vormt er daar een van. Een specialist op dit gebied is Fleet Complete: een telematicaleverancier die een schaalbaar platform aanbiedt met de tools die je nodig hebt om een wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers efficiënt te managen. In dit e-book, dat we in samenwerking met Fleet Complete maakten, lees je hoe je met IoT-oplossingen en telematica ook jouw wagenpark slimmer op weg helpt. Of het nu een wagenpark betreft van 5 of 500 voertuigen.

Wil jij je bedrijf slimmer op weg helpen? Download dan nu ons e-book!

Meer transportoplossingen

Digitale werkbon

Efficiënte bezorging

Zorg voor een superefficiënte bezorging op basis van GPS-tracking, waar er geen fysiek contact nodig is met de ontvangende partij. Bekijk daarnaast live de beschikbaarheid en route-optimalisatie.

Digitale Tachograaf

Digitale Tachograaf

Download gemakkelijk de tachograafdata via een mobiele verbinding op afstand en heb live inzicht in ophaal- en aflevertijden. Hiermee houd je zicht op de rijd- en rusttijden van bestuurders. 

Automatisch Parkeerbeheer

Automatisch Parkeerbeheer

De parkeersessies van alle medewerkers worden automatisch gestart en gestopt, en tot op de minuut nauwkeurig bijgehouden. Zo voorkom je onnodige parkeerkosten en hoge boetes.

Corporate Carsharing

Corporate Carsharing

Met corporate carsharing, ook wel zakelijk autodelen, optimaliseer je de inzet van het wagenpark en verminder je het aantal benodigde voertuigen drastisch. Beter voor het milieu en de portemonnee.

Green Driving

Green Driving

Krijg inzicht in het rijgedrag van (mobiele) medewerkers en coach hen proactief en reactief om zuiniger te gaan rijden. Krijg tegelijk inzicht het brandstofverbruik van ieder voertuig en de CO2-uitstoot van het wagenpark. 

Maatwerk Transportoplossing

Maatwerk

Het is ook mogelijk om een maatwerk-oplossing te ontwikkelen. Zo kun jij het wagenpark, assets en mobiele medewerkers op jouw manier managen. Fleet Complete is gespecialiseerd in oplossingen op maat, integraties voor de Field Service-industrie en alles wat te maken heeft met mobiel personeel en resource management.

Default
Fleet Complete logo
Default

Neem contact op met Fleet Complete

Bedankt voor de interesse!

We hebben de afspraak in goede orde ontvangen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Aantal voertuigen