Internet Back-up

Alle apparaten op jouw (thuis)kantoor altijd online

Internet Back-up

Altijd online met Internet Back-up

Storing op vast internet komt gelukkig bijna nooit voor. Maar mócht je verbinding een keer wegvallen, dan wil je zeker weten dat je bedrijf gewoon door blijft draaien. In combinatie met Zakelijk Internet bieden we Internet Back-up. Daarmee schakelt je modem bij storing automatisch over op ons bekroonde 4G-netwerk. Goed nieuws: voor nieuwe Zakelijk Internet-klanten is Internet Back-up tijdelijk kosteloos.

De voordelen van Internet Back-up

Altijd online

Altijd online

Met Internet Back-up ben je altijd online, ook als de vaste verbinding wegvalt

Zakelijke kwaliteit

Zakelijke kwaliteit

Een betrouwbare en veilige verbinding met de beste service van T-Mobile

Overschakelen gaat automatisch

Automatisch overschakelen

Geen zorgen: schakelen tussen het vaste en mobiele netwerk gaat vanzelf

wifi plus voor ondernemers
next level wifi

Alles halen uit jouw zakelijke internetverbinding?

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi oplossingen? Laat je inspireren op Founders.

Werkplek

Internetsnelheden op de zaak: hoeveel heb jij nodig?

Het ene bedrijf is het andere niet. Zeker als het om internetsnelheden gaat. Een accountant hoeft doorgaans minder GB’s te versturen dan een filmproductiebedrijf dat dagelijks zware video’s het web op knalt. Hoe schat je als bedrijf in welke snelheden je nodig hebt? In dit artikel leggen we je het uit.

IP-adres

Waarom liever een vast dan een dynamisch IP-adres?

Haalt jouw bedrijf het maximale uit jullie internetpakket? Maken jullie bijvoorbeeld gebruik van een vast of een dynamisch IP-adres? Of ben je helemaal niet bekend met deze termen? Dan kan het slim zijn om je te verdiepen in de verschillen tussen die twee. Zeker als je afhankelijk bent van de cloud of als je bedrijf pinapparaten en beveiligingscamera’s heeft.

Wifi Plus voor Ondernemers

Goede wifi in het gehele kantoor

Overal supersnel wifi in je kantoorpand? Met Wifi Plus voor Ondernemers is een haperende internetverbinding voor altijd verleden tijd. Videobellen met collega’s thuis of klanten in het buitenland? Of een belangrijk bestand versturen vanuit de kantoortuin? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je altijd en overal in je pand goed en stabiel internet.

Meer weten? Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Internet Back-up voor jouw bedrijf kan betekenen? Of ontdekken welk Zakelijk Internet-pakket het beste past bij jouw bedrijf? Onze specialisten zitten voor je klaar.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur