Zakelijk glasvezel van T-Mobile is nu Odido

T-Mobile Ondernemen heet nu Odido Business. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je zakelijk glasvezel van T-Mobile? Dit vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. Wil je een nieuw mobiel abonnement, met of zonder telefoon? Ook dit vind je nu bij Odido. Ga snel naar de nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Glasvezel versus kabel

Zakelijk glasvezel van T-Mobile is nu Odido

Kies je voor ons Zakelijk Internet via glasvezel? Dan kun je videobellen zonder haperen, supersnel grote bestanden delen en eindeloos multitasken in de cloud. Zo ben je klaar voor heel veel datagebruik op hetzelfde moment. Zo houdt niemand je meer tegen.

Ondernemers, maak je klaar voor next-level zakelijk glasvezel internet!

Odido logo

Check wat er beschikbaar is op jouw adres

Benieuwd naar Zakelijk Internet en onze abonnementen? Check of jouw adres al is aangesloten op ons 1 Gbit/s glasvezelnetwerk.

Is er nog geen glasvezelinternet beschikbaar? Bekijk dan onze andere opties voor Zakelijk Internet van Odido.

De voordelen van zakelijk glasvezel bij Odido

We gaan steeds meer data gebruiken. Met meer mensen en meer apparaten - en allemaal tegelijkertijd. Is jouw zaak daar al op voorbereid? Met ons Zakelijk Internet via glasvezel is je zaak klaar voor de toekomst. Nu al.

Videobellen zonder haperen

Videobellen zonder haperen

Geen vertraging op de lijn

Internet Extra

Supersnel grote bestanden delen

Up- en downloaden tot 1 Gbit/s

Cloud telefonie

Eindeloos multitasken in de cloud

Stabieler dan een koperverbinding

Zakelijk glasvezel door heel het land

Op veel plekken bieden we al supersnel zakelijk glasvezel aan via de netwerken van onze partners. Ondertussen timmeren we flink aan de weg met het uitrollen van ons eigen glasvezelnetwerk in Nederland. Zo ligt er in onderstaande plaatsen al T-Mobile Glasvezel of zijn we gestart met de aanleg. En daar komen snel nog veel meer plaatsen bij, want het is onze ambitie om binnen vijf jaar minimaal een miljoen aansluitingen te hebben. Ontdek met onze glasvezelcheck of glasvezel al aanwezig is bij jouw onderneming of thuiskantoor.

Daarom zakelijk glasvezel van Odido

Optimaal bereikbaar

Overstappen zonder gedoe

Is Zakelijk Internet via glasvezel beschikbaar op jouw adres? Dan kun je zorgeloos overstappen.

Buitenland

Altijd online

Je zit geen moment zonder internet, doordat we je glasvezelinternet aansluiten terwijl je huidige verbinding nog werkt.

Betrouwbaar netwerk, veilig systeem

Betrouwbaar verbonden

Met ons eigen glasvezelnetwerk en het netwerk van onze partners bieden we elke ondernemer robuust, betaalbaar glasvezelinternet.

T-Mobile Zakelijk is nu Odido Business

Odido Business is je nieuwe provider van Mobiel en Glasvezel. Zoek je je zakelijke abonnement(en)? Vind je vanaf nu op odido.nl/zakelijk. Of in de Mijn Odido App. En wil je een nieuw abonnement, met of zonder telefoon? Ook die vind je bij Odido. Kijk snel op onze nieuwe website. Dan zie je hoe telecom ook kan.

Hero lite pages

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Er verandert niets aan je huidige abonnement. Glasvezel van Odido is supersnel, stabiel en scherp geprijsd. Net zoals je gewend was bij T-Mobile.

  • Nee hoor, glasvezelinternet heeft nu alleen een andere naam: Odido. Dat is supersnel glasvezelinternet zoals je gewend was bij T-Mobile Ondernemen.